Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@12:11:36 GMT

دروس حوزه علمیه قم فردا در تمامی مقاطع تعطیل است

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۵۴۷۵

دروس حوزه علمیه قم فردا در تمامی مقاطع تعطیل است

حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد از تطعیلی دروس حوزه علمیه قم در روز شنبه سوم اسفندماه خبرداد و گفت: امتحانات روز یکشنبه چهارم اسفندماه نیز در استان قم لغو شده است.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد معاون آموزش حوزه های علمیه د، با اشاره به لزوم احتیاط برای پیشگیری از بیماری های واگیردار در استان قم از تعطیلی دروس تمام مقاطع تحصیلی حوزه علمیه قم در روز شنبه سوم اسفندماه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدارس مقدمات، مراکز تخصصی و همچنین مدارس فقهی و مراکز تدریس سطوح عالی و خارج در استان قم در دو مقطع صبح و عصر تعطیل خواهد بود.

معاون آموزش حوزه های علمیه همچنین با اشاره به لزوم پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در قم خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده امتحانات غیر حضوری روز یکشنبه چهارم اسفندماه نیز در شهر قم کنسل و به تاریخ دیگری که متعاقبا اعلام می‌شود، موکول شده است.

وی با تأکید بر این که دروس و امتحانات حوزه های علمیه سایر استان های کشور طبق روال قبل برقرار خواهد بود، گفت: امتحانات شهرستان ها طبق برنامه برقرار و طلاب قم می‌توانند در صورت تمایل در سایر شهرها در امتحانات شرکت کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد همچنین خاطرنشان کرد: پیرو پیدایش نشانه‌هایی از ویروس کرونا در قم به  دستور مدیرحوزه‌های علمیه مدارس و مراکز آموزشی حوزه قم روز پنجشنبه نیز تعطیل بود و ستادی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه  تشکیل شد تا با هماهنگی مسؤولان استان و دانشگاه علوم پزشکی قم به طور منظم مسائل و حوادث را مراقبت و تصمیمات لازم را اتخاذ کند.

وی یادآور شد: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه مردم عزیز و حوزویان ارجمند را به رعایت احتیاطات لازم و توصیه‌های بهداشتی و مراقبت‌های ویژه توصیه می‌کند و آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در این زمینه اعلام می‌ کند.

منبع: رسا

منبع: مشرق

کلیدواژه: انتخابات98 کرونا لیگ قهرمانان آسیا حوزه علمیه حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد